Glitter trends 2023

Graag vertel ik je over de nieuwste festivalglittertrends. Glitter is altijd al een populair element geweest op festivals, en het is geen verrassing dat het in 2023 nog steeds een hit is. Hier zijn enkele van de nieuwste festivalglittertrends die je dit seizoen kunt verwachten:

Roze groen kameleon glittermix

Kameleon glitter: Deze glitter is gemaakt van iriserende materialen die van kleur veranderen wanneer je beweegt. Het is een opvallende en futuristische toevoeging aan elke festivallook.

Body glitters: In 2023 zullen we veel meer body glitters zien dan alleen op het gezicht. Het is helemaal trendy om glitters aan te brengen op het decolleté, armen en benen voor een volledige glitterlook.

body glitter

Glittertattoos: Glittertattoos zijn in 2023 ook een grote trend. Deze tijdelijke tattoos kunnen worden aangebracht in verschillende glitterpatronen en zijn perfect voor mensen die niet willen dat hun glitter er na een paar uur al af valt. Voor glittertattoos kan het best fijne glitter worden gebruikt

Chunky glitters: Chunky glitters zijn een stapje verder dan de fijne glitters. Ze zijn groter en opvallender en perfect voor mensen die echt willen opvallen op een festival.

Pride chunky glitter bundel – regenboog of regenboogvlag glitters

Neon glitters: Neon is in 2023 ook een grote trend en dit geldt ook voor neon glitters. Deze heldere, fluorescerende kleuren zijn perfect voor een opvallende festivallook en super leuk in blacklight. De neon glittermix heeft ook gewone glitter en is daarom perfect voor overdag buiten als de zon schijnt en ‘s avonds/binnen.

Face gems: Deze kleine kristallen stickers worden op je gezicht aangebracht en geven een glinsterend effect waardoor je opvalt in het zonlicht en in lichten. Facegems zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je outfit en persoonlijkheid.

Daisy D-Zire – face gems

Kortom, in 2023 zijn er veel nieuwe glittertrends om uit te proberen. Of je nu houdt van subtiele glitters of opvallende glitterlooks, er is voor ieder wat wils. Het belangrijkste is dat je je eigen stijl vindt en je creativiteit de vrije loop laat. Have fun en sparkle on!