Privacyverklaring

Download de privacyverklaring in PDF

Privacyverklaring Glitterfun.nl

v2 – 14 april 2019

 

Je privacy is voor Glitterfun.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. We verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan ons doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van Strato.

 

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we binnen de online omgeving van onze webwinkel https://glitterfun.nl/ allemaal doen met de informatie die je aan ons doorgeeft.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze hostingpartij, bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

 

Persoonsgegevens die wij gebruiken om je bestelling af te handelen zijn: naam, verzendadres,  factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht zeven jaar bewaard.

Gegevensverstrekking aan partners

Wij werken met een aantal bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

 

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

 

  • Betaalprovider Mollie B.V.

Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

 

  • Verzend/bezorgdienst PostNL

Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, verzendadres, postcode en woonplaats met PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

 

  • Hostingpartij Strato

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers Strato. Strato zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres (factuur en afleveradres), e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

 

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

 

Wij verwerken je nieuwsbrief aanmelding en je e-mailadres met behulp van software programma MailerLite. Jouw gegevens worden door MailerLite beveiligd opgeslagen. MailerLite maakt gebruik van cookies om inzichtelijk te maken of e-mails worden geopend en gelezen en of er op links wordt geklikt.

Social media

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook, Instagram en Pinterest. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

WhatsApp

Als je via de website een WhatsApp-berichtje stuurt dan wordt jouw telefoonnummer en de naam die je in WhatsApp hebt ingevuld met ons gedeeld. Deze gegevens worden alleen gebruikt om je te voorzien van antwoorden in het WhatsApp-gesprek en verder niet gedeeld.

Verstrekking aan derden (andere bedrijven en instellingen)

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

Cookies

Cookies zijn onder andere nodig om onze shop goed te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken voor jou. Het werkt zo: je computer, smartphone of tablet slaat bestandjes op wanneer je onze website gebruikt. Een voordeel hiervan is dat we je kunnen herkennen en ervoor kunnen zorgen dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen. Wil je geen cookies? Je kunt altijd je instellingen aanpassen of zelf cookies verwijderen. Als je cookies uitschakelt kun je bepaalde functies van onze site niet meer gebruiken en werkt de website mogelijk minder goed.

 

Cookies worden automatisch na 180 dagen verwijderd, waarna je opnieuw goedkeuring moet geven.

 

Glitterfun.nl gebruikt onderstaande type cookies:

  • functionele cookies
    Deze cookies zorgen ervoor dat onze shop goed werkt. Denk aan inloggen, het onthouden van informatie zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te vullen, artikelen in je winkelmandje leggen en je winkelmandje onthouden.

  • analytische cookies
    Met deze cookies meten en analyseren we hoe je onze shop gebruikt en wat we kunnen veranderen om jouw ervaring te verbeteren.

  • social cookies
    Deze cookies zijn onder andere nodig om de inhoud van onze shop te kunnen delen via je sociale media, zoals Facebook en Instagram.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

Wijzigingen in privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten met betrekking tot je gegevens:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Glitterfun.nl

Amersfoort

info@glitterfun.nl

06 153 53 250

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: